Gamebedrijf Razer komt met backpack voor on-the-road gamers
Gamebedrijf Razer komt met backpack voor on-the-road gamers
Gamebedrijf Razer komt met backpack voor on-the-road gamers
Imaginaire backpack-reis Zilla (25) blijkt schoolproject te zijn
28/12/2014
0

Bij de term ‘backpacken’ denk je al gauw aan een avontuur in de natuur, maar dat is niet voor iedereen het geval.

Dat laat Razer – Amerikaans bedrijf dat bekend staat om computer gaming apparatuur – wel weer zien met de onthulling van een heuse backpack voor gamers!

Razer Tactical Bag

Zoals je in foto’s hieronder kunt zien is de Razer Tactical Bag een flinke rugzak met een speciaal waterdicht compartiment waar een 15-inch laptop in past. Verder zien we nog een hoop ruimte voor dingen als opladers, muis en eventueel een klein toetsenbord.

Op het eerste ogenblik lijkt het vreemd om een heus gaming systeem mee te nemen op reis, maar er zijn steeds meer mensen die van gamen hun werk maken en daardoor veel op reis zijn naar evenementen of LAN-party’s.

Dit is dan ook de doelgroep waar Razer zich met de nieuwe rugzak op richt, maar verwacht geen plaats voor een slaapzak en matje ;-)

Razer staat vooral bekend om het maken van gaming laptops, maar de afgelopen tijd is het bedrijf steeds vaker in het nieuws door ludieke acties en samenwerkingen met andere bedrijven.

Zo zijn de Amerikanen onlangs nog in zee gegaan met het Duitse Koeningsegg om laptops te ontwerpen geïnspireerd door raceauto’s.

Koenigsegg_Razer_Blade_02

 

No comments so far!
Laat een reactie achter