Het vakantiegevoel op een trouwkaart
Het vakantiegevoel op een trouwkaart
Het vakantiegevoel op een trouwkaart
RIU Palace Mexico: de perfecte uitvalsbasis om Mexico te ontdekken
20/11/2012
0

Vakantiefoto’s zijn meer dan een herinnering, ze kunnen ook nuttig zijn. Mensen gebruiken hun foto’s tegenwoordig overal voor. Ze laten hun lievelingsfoto op een beker afdrukken, anderen laten er een hoesje voor hun Iphone van maken en weer anderen printen een foto levensgroot op canvas. Dit zijn allemaal mogelijkheden dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er wel een foto op laten drukken. Wat je nog niet zo veel ziet, maar wat veel potentie heeft, is het gebruik van een mooie foto op je trouwkaart. Jij en je partner zien er lekker bruin uit en bovendien hebben jullie een uitgeruste blik. Jullie hebben net een exotisch oord bezocht, en het geluk straalt er van af. Dat geluk wil je nog even vasthouden.

 

Orginele Trouwkaart

static-image-product.thumbIs dat niet precies wat jullie willen als je gaat trouwen? Paartjes willen liever geen doorsnee trouwkaart meer, ze willen een kaart die iets over hun persoonlijkheid zegt. Met een foto kun je anderen laten zien wie je bent en waar je van houdt, en natuurlijk wie jullie samen zijn. Het is iets bijzonders waar je mee kunt scoren. Zo’n trouwkaart is simpel, en treffend. Als jullie besluiten om een vakantiefoto te gebruiken, is het wel zaak om de foto zorgvuldig te selecteren. Is het een goede foto die tegen een stootje kan? Is de foto uitstekend qua belichting en kleur?

static-image-product.thumb (1)Een trouwkaart staat weken bij anderen op de kast, het moet dus een foto zijn waar je naar kunt blijven kijken. Het kan daarom niet alleen maar om de gezichten gaan. Ook de achtergrond moet een fijne sfeer hebben en het is beter als deze niet te chaotisch is. De foto moet met andere woorden goed in balans zijn: het paar op de voorgrond en toch ook weer net niet. Er zijn diverse online diensten waar je trouwkaarten met foto kunt laten drukken.

No comments so far!
Laat een reactie achter