16/07/2012
0

Een actieve en culturele vakantie en toch genieten van de luxes van een all-inclusive resort? Dat kan perfect in het Riu Palace Mexico. Dit all-inclusive resort in Playa del Carmen is namelijk perfect gelegen om Mexico te verkennen en tegelijkertijd te genieten van een welverdiende rust.

Playa del Carmen

RIU Palace ligt in Playa del Carmen. Een luxe hotelwijk tussen Cancún en Tulum. Het hotel ligt direct aan een prachtig wit zandstrand aan de Caribische Zee. Op dit prachtige strand kun je gewoon genieten van alle all-inclusive voordelen van het hotel aan de RIU Palace strandbar.

Maya’s

Ancient Mayan Ruins Chichen MexicoHet hotel is de een perfect uitvalsbasis om meer te ontdekken over de Maya cultuur, die hier zo’n 2500 jaar geleden leefden. In de nabijheid van het hotel zijn veel Maya ruïnes te vinden waar je meer kunt leren over deze hoog ontwikkelde beschaving. De Maya’s waren bijzonder bedreven in het maken van aardewerk, textiel en beeldhouwwerken. Hun architectuur spreekt ook vandaag de dag nog tot de verbeelding. Hun talrijke tempels, piramides en paleizen werden prachtig versierd en vormen nu belangrijke bezienswaardigheden voor toeristen. Een bezoekje aan de prachtige Maya ruïnes is dus een onmisbare activiteit tijdens je vakantie in Mexico!

Watersport

Ook watersporters kunnen hun hart ophalen in het RIU Palace hotel. Het tweede grootste koraalrif ter wereld, de Great Maya Reef, ligt namelijk in de wateren voor het hotel. Snorkelaars en duikers kunnen hier elke dag het water in, zonder een dag hetzelfde te hoeven zien. Het 600 kilometer lange koraalrif biedt zowel voor beginners als gevorderden genoeg plek om rustig en veilig te watersporten. Ook is het mogelijk je duikbrevet te halen.

 RIU Palace

Aan het einde van een inspannende dag biedt het all-inclusive hotel alle luxes die kunt verwachten van een modern hotel. In een van de restaurants geniet van je lokale specialiteiten. Daarna geniet je van een lokaal drankje in een van de bars of zoek je één van de met palmbomen omringde tuinen op om te genieten van de warme zomeravonden. Kortom, de perfecte balans tussen rust, luxe, cultuur en activiteiten.

No comments so far!
Laat een reactie achter