06/10/2011
0

Als je op vakantie gaat naar het buitenland, of dat nou voor je plezier is of voor je studie, je kunt nu voor de mensen die thuis blijven een leuk verslag bij houden. Je kunt dit doen door een soort blogsite te kiezen en daar kun je dan eens in de zoveel dagen een bericht plaatsen, je kunt er ook foto’s bij plaatsen en op deze manier kunnen mensen precies zien wat jij meemaakt. Het is een eenvoudige manier, als je internet hebt dan kun je daar inloggen en je reisverslag typen.

Let er wel goed op dat je de gegevens voor jezelf houdt en niet op de pc op gaat slaan daar. Het is ook leuk dat je bij een reisverslag mensen ook lid kunt maken, zij krijgen dan een mail als je een bericht neer hebt gezet en daar kunnen zij dan op reageren. Een leuke manier om toch contact te houden met het thuisfront, je hoeft niet iedereen een losse mail te sturen het kan in een keer met blogpost.  Maak daar daarom nu gebruik van  en ervaar zelf hoe leuk het is om een reisverslag bij te houden!

No comments so far!
Laat een reactie achter