Verzeker je telefoon voordat je op reis gaat naar het buitenland
Verzeker je telefoon voordat je op reis gaat naar het buitenland
Verzeker je telefoon voordat je op reis gaat naar het buitenland
Werkende backpackers hoeven in in Australië nog geen belasting te betalen
31/08/2011
0

Als je op vakantie gaat is het zinvol om de telefoon te verzekeren. Waarom? Het kan zijn dat de telefoon in het buitenland wordt gestolen, daar sta je dan. Je bent in het buitenland, geen telefoon meer bij de hand en als je terug bent in Nederland moet je een nieuwe telefoon kopen. Je gaat hier erg van balen als je een vrij duur toestel hebt aangeschaft waar je lang voor hebt gespaard. Het zou ook kunnen dat de telefoon nat is geworden op vakantie en niet meer werkt. Als je hier een speciale verzekering voor af hebt gesloten kun je als je terug bent in Nederland de telefoon wegbrengen en wordt hij gratis voor je gemaakt.

Kosten

Een telefoonverzekering is als je gaat reizen zeker van belang, denk er daarom eens over na wat de kosten voor je gaan zijn per maand. Je kunt de kosten ook eens opvragen bij diverse aanbieders. Je kunt deze met elkaar vergelijken en dan kijken tegen welke tarieven jij de telefoonverzekering af kunt sluiten. Als het een klein bedrag is, dan kun je dat jezelf vast en zeker wel veroorloven en kun je gaan  genieten van alle voordelen die de telefoonverzekering voor je gaat hebben. Een ongelukje met de telefoon is zo gebeurd, zorg er daarom voor dat je goed verzekerd bent als je op reis gaat. Je kunt maar beter goed verzekerd zijn en geen stukken maken dan geen verzekering hebben en met een kapotte of met geen telefoon naar huis  moeten reizen.

No comments so far!
Laat een reactie achter